Havet og marken bestemmer

Hos Medvind er det landmændende og fiskerne der bestemmer dagens råvare-leverance, og det er op til køkkenets kreativitet at forvandle det til en hamrende lækker menu.

 

Menuen skifter derfor næsten dagligt, og selvom man ikke ved præcis hvad man får, kan man stole på køkkenet og glæde sig til en madoplevelse med alt det bedste fra fiskeauktionen og Thy's producenter. 

 

Hos Medvind serveres der mad, man kan mødes om. Stegte og grillede fisk serveret med fyldige deleretter, kombineret med veganske og vegetariske overraskelser. 

IMG_6539.png

Vi er

Emma og Emilie.

Medvind er et ønske om at lave mad, med de råvarer der er omkring os. Vi er lokaliseret på Hanstholm Havn i Thy, og derfor er det fisk og grøntsager som er omdrejningspunktet for menuen. Vi vil gerne skabe en madkultur, hvor vi spiser efter sæson og efter hvor vi er i landet. Medvind er vores bud på dette! 

Emilie Qvist bringer sin erfaring fra New York's Blue Hill at Stone Barns, samt Relæ og Amass i København ind på Medvind.

Emma Milner er forretningsudvikler og brandkonsulent for mad-iværksættere, og er nu igang med sit eget eventyr som restauratør.