bølge-02.png

Forfattersamtale med Mikkel Frey Damgaard og KulturRummet

tirsdag 25. oktober kl. 17.30 - 21.00

Journalist, radiovært og forfatter Mikkel Frey Damgaard (f. 1978) tager i sin anden bog Fiskejournal. En begynders bekendelser (2022) læseren med på fisketur ud i naturen og ind i menneskeligviet på godt og ondt.

Arrangementet bliver en del af KulturRummets ordfestival Thy til Ord, som finder sted i uge 43 over hele Thy. 

 

Denne aften på Medvind kan du møde forfatteren, når KulturRummet sætter ham stævne til en samtale om fiskeri, om skrøbelig maskulinitet og om, hvad vandet kan lære os.

 

Inden samtalen vil vi på Medvind side om side med kutterne i havnebassinet nyde en middag ved langbordet bestående af sæsonens fisk og grønt. 

 

Pris: 275, inkl. samtale, en øl eller sodavand samt kaffe

bølge-02.png

HØSTMIDDAG med Grøn Thy og Medvind

Onsdag 24. August kl. 17.00 - 21.30

Adresse: Grøn Thy, Solbjergkær 11, 7950 Erslev.

 

Det er høstsæson! Og det skal vi fejre! Grøn Thy og Medvind inviterer udenfor til en langbordsmiddag, midt i marken hvor råvarerne dyrkes, og hvor det ikke bliver mere frisk og ærligt. Det bliver smagen af august, sensommer og lidt af havn, når Medvind medbringer et lille aftryk fra Hanstholm.

 

Aftenen starter med en markvandring for at se og smage på middagens råvarer. Derefter går turen videre til middagsbordet, hvor aftenens menu nydes under åben himmel.

 

Menuen sammensættes på dagen, og bestemmes af alle de bedste grøntsager fra Gitte og de friskeste fisk fra Emilie.

Billetten inkluderer snacks, 5-retters menu og vin sammensat til menuen.

Pris 600 kr. 

 

I tilfælde af regn, afholdes arrangementet i halmladen i stedet.

67884419_10219807176792303_2447698902757933056_n.jpg
bølge-02.png

Hver søndag i juli byder Medvind på søndagsfrokost i baghaven

 

alle søndage fra uge 26 - 30

 

Om søndagen vil vi gerne invitere jer alle til en uformel, afslappet og hyggelig eftermiddag. 

Der vil være én ret, som vil blive serveret fra den store udendørs grill og et simpelt udvalg af drikkevarer. Vi åbner haven op, og lader køkkenet bestemme tempoet for dagen. Så læn dig tilbage og træk den friske havluft dybt ned i lungerne. 

Prisen er 195 kr. for en tallerken mad + en drikkevare

Der er ingen bordreservation til vores søndage.

Vi tager derfor forbehold for fyldte borde, men vi skal nok finde plads til alle!   

IMG_9912.JPG

... mød vores søndagsgæster:

3. juli

Læs mere om Vild Is her

Læs mere om Thykassen her

"Vi bruger kun økologiske råvarer i vores produktion og for så vidt muligt lokale ingredienser." - Vild Is

"Thykassen genskaber kontakten mellem lokalsamfundet og de nærliggende leverandører, fordi vi mener, at alle skal have muligheden for at bruge bæredygtige og lokale producenter." - Thykassen

søndagsfrokost v2_vildis_og_mille.png

10. juli

Læs mere om Jesper Krabbe og Krabbefood her

"Krabbefood handler om at komme tilbage til naturen. Om at være sammen. Og om at lave mad over bål – på en hel simpel måde. Vi er i naturen og vi bruger naturen. Vi laver maden af råvarer, der er i sæson og gerne lige udenfor døren."

søndagsfrokost_krabbe1.png

17. juli

Læs mere om Marie Hertz et Culina Hortus her

"Mad og måltid begynder for mig i jorden, i haven og på marken. Jeg vil være tæt på – helst have dyrket eller høstet grøntsagerne selv – og hvis jeg ikke har gjort det, så tage råvarene ud af hænderne på dem der har – det er den forbindelse der driver mig"

søndagsfrokost_marie1.png

31. juli

Følg Mikkel Karstad her

Mikkel Karstad er kok, madstylist og forfatter og er bla. medejer af The Lab Kitchen i København.

søndagsfrokost v2_mikkel.png