Menuen - Uge 42

Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.

Der tages derfor forbehold for ændringer.

Småtteriet

Til både frokost og aften

 

Brislinger, blåmuslinger el. laks 

fra Fangst

75

 

Rørt fiskesalat m. belugalinser 

og bladbeder 

55

 

Hummus m. citrontimian,

syltede drueagurker og knækbrød

55

 

Mathias’ surdejsbrød 

på kolbenhvede fra Livø

40


Frokostfangst

Kl. 12-15

Dagens hele grillede fisk

m. kålsalat og ristet rugbrød 

225

 

Rørt fiskesalat m. urtesalsa 

på sprød vaffel af kuglehvede

155

Det der fylder 

Kl. 17.30-21

 

350 kr per person for hele menuen

125 kr for børn under 12 år 

Bagte gule beder m. urtesalsa, 

ristede sesamfrø og yogurt-dressing

 

Grillede broccoliblomster på linsecreme 

m. sprød blomkål, persille-gremolata og 

saltede citroner

 

Porremarv m. gråbynkemayo 

og revet vesterhavsost

 

Spaghetti squash m. bagte løg, 

tomatsalat og piment 

 

Dagens hele grillede fisk 

eller veganske ret

 

Knuste kartofler

 

Kålsalat m. vinaigrette og peberrod

 

Sauce på fiskefond

Alt serveres som deleretter til hele bordet

og alle skal nok blive mætte.

Afrundingen

Æblekage m. makroner

og chantillycreme 

65 kr