Menuen - Uge 25

Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.

Der tages derfor forbehold for ændringer.

Småtteriet

Hele dagen

 

Brislinger el. grillet laks fra Fangst

75 kr

 

Grillede, nye løg m. røget Creme Fraiche 38%

65 kr

De første radiser, løvstikkecreme og rimmet havørred

50 kr

Rørt fiskesalat med masser af urter og citron

55 kr

Ceviche på helleflynder m. rå beder, ræddiker og nye løg 

75 kr

Mathias’ surdejsbrød på purpurhvede fra Livø

35 kr


Frokostfangst

Kl. 12-15

Dagens hele grillede fisk, m. friske grøntsager og ristet rugbrød 

225 kr

Rørt fiskesalat på sprød vaffel m. urter og kimchidressing

155 kr

Det der fylder

Kl. 17.30-21

 

350 kr per person for hele menuen

125 kr for børn under 12 år 

 

Pia's sommerspidskål m. solsikkesmør og balsamico

Bagte beder, rygeostcreme og boghvede

Salanova salat med rabarbervinaigrette

Dagens hele grillede fisk eller veganske ret

Nye kartofler fra Gitte 

Hjemmekærnet smør med masser af urter 

Alt serveres som deleretter til hele bordet

og alle skal nok blive mætte.

Til de nysgerrige: 

Dagens Bifangst

80 kr

Hel, grillet havtaskehale (nok til 2)

230 kr

Halv hummer m. grillet citron og brød 

295 kr 

Afrundingen

Koldskål m. tonka, citron, sukkersyltede ribs og chunky kammerjunkere

65 kr