Menuen - Uge 30

Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.

Der tages derfor forbehold for ændringer.

Småtteriet

Hele dagen

 

Brislinger el. grillet laks fra Fangst

75 kr

Rørt fiskesalat med linser, urter og citron

55 kr

Ceviche på kulmule m. små tomater, røde løg og rabarbervinaigrette

85 kr

Havtaskelevermousse - 'Havets foie gras' 

55 kr

Mathias’ surdejsbrød på ølandshvede fra Livø

40 kr


Frokostfangst

Kl. 12-15

Dagens hele grillede fisk, m. grøn salat fra Gitte og ristet rugbrød 

225 kr

Rørt fiskesalat på sprød vaffel m. kimchidressing og urter

155 kr

Det der fylder

Kl. 17.30-21

 

350 kr per person for hele menuen

125 kr for børn under 12 år 

Grillet squash på linseemulsion

m. ramsløgsvinaigrette

Sommerkål, brunet smør og ristede solsikkekerner  

Grillede nye løg m. porreaske 

Gittes salat med urtervinaigrette

Dagens hele grillede fisk eller veganske ret

Nye danske kartofler m. aspargesolie og blå byg fra Livø

Alt serveres som deleretter til hele bordet

og alle skal nok blive mætte.

Afrundingen

Danske sommerbær m. chantilly creme

65 kr