Menuen - Oktober
Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.
Der tages derfor forbehold for ændringer.
Lidt at starte på
Fiskesvær m. eddikepulver 40
Surdejsbrød på Purpurhvede fra Livø 40
Dåse mad
85
Røgede brislinger
Røgede brislinger - kamille - lyng
Hjertemuslinger - Limfjorden
Regnbueørred - enebær - citrontimian
Serveres med citron og ristet brød
Den der mætter
375
Confiteret selleri – vindruer – valnød – æble
Vol au vent – taskekrabbe – Karl Johan
Hel grillet fisk – citron – vin jaune sauce
Rødbede – fermenteret honning – Ingrid-ærter
Knuste kartofler – rosenkål - spidskål
Den fulde oplevelse
500
Fiskesvær – eddikepulver
Profiteroles – Havgus-ost - selleri
Confiteret selleri – vindruer – valnød – æble
Vol au vent – taskekrabbe – Karl Johan
Hel grillet fisk – citron – vin jaune sauce
Rødbede – fermenteret honning – Ingrid-ærter
Knuste kartofler – rosenkål - spidskål
Kaffepocheret pære – chantilly - timian
Sød mad
Fynsk æblekage – fløde – lavendel 80
Kaffepocheret pære – chantilly – timian 80
Vi tager imod allergener, samt vegetarisk eller vegansk menu.
Gør venligst opmærksom på dette i bookingen.