Menuen - Uge 19

Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.

Der tages derfor forbehold for ændringer.

Dåse mad

 

Røgede brislinger 75

 

Røgede brislinger - kamille - lyng 75

 

Hjertemuslinger - Limfjorden 75

 

Regnbueørred - enebær - citrontimian 75

Serveres med citron og ristet brød

Grøn mad

 

Surdejsbrød på Goldblumehvede fra Livø 35​

Panisse - friterede Ingrid ærte fritter 55

 

​Gittes grønkålsskud - Hestebønnecreme - citron 80

Røde Løg - Hvide Løg - Ramsløg 85

Jordskokker fra Gitte - brun smør - bronzefennikel 90

Rødbede - Hyldeblomster - sennepsfrø 90

Hav mad

Fiskesvær 20

'Taramasalata' - rogndip - sprødt brød 95

Torskevinge - Masterstock - grønne tomater 100

Ceviche - Sylt fra ´21 - tang fra Hanstholm 105

 

Hel grillet fisk - salsa verde (nok til 2 pers) 200

 

Vi vil ikke fortælle hvor meget du skal have, men vi kan selv spise 3-4 retter

Lad køkkenet sammensætte 5 retter for 350 kr - bestilles af hele bordet

 

Sød mad

Rabarber fra Gitte - crumble - syrlig creme 80

Bønnebrownie - Creme Fraiche 38% - ribs fra Niels 80