top of page

Menuen - Oktober 

 

Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.

Der tages derfor forbehold for ændringer.

Lidt at starte på

Fiskesvær m. eddikepulver 40

Surdejsbrød på Purpurhvede fra Livø 40

Dåse mad

85

Røgede brislinger 

 

Røgede brislinger - kamille - lyng 

 

Hjertemuslinger - Limfjorden 

 

Regnbueørred - enebær - citrontimian 

Serveres med citron og ristet brød

 

Den der mætter

375


Confiteret selleri – vindruer – valnød – æble

Vol au vent – taskekrabbe – Karl Johan

Hel grillet fisk – citron – vin jaune sauce

Rødbede – fermenteret honning – Ingrid-ærter

Knuste kartofler – rosenkål - spidskål

 

Den fulde oplevelse

500

 

Fiskesvær – eddikepulver

Profiteroles – Havgus-ost - selleri
Confiteret selleri – vindruer – valnød – æble

Vol au vent – taskekrabbe – Karl Johan

Hel grillet fisk – citron – vin jaune sauce

Rødbede – fermenteret honning – Ingrid-ærter

Knuste kartofler – rosenkål - spidskål

Kaffepocheret pære – chantilly - timian

 

 

Sød mad

 

Fynsk æblekage – fløde – lavendel 80

 

Kaffepocheret pære – chantilly – timian 80

 

Vi tager imod allergener, samt vegetarisk eller vegansk menu.
Gør venligst opmærksom på dette i bookingen. 

bottom of page