Menuen - Uge 38

Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.

Der tages derfor forbehold for ændringer.

Småtteriet

Til både frokost og aften

 

Brislinger, blåmuslinger el. grillet laks fra Fangst

75 kr

Rørt fiskesalat med sort byg, urter og citron

55 kr

Havtaskelevermousse

'Havets Foie Gras'

55 kr

Mathias’ surdejsbrød på Kolben hvede fra Livø

40 kr


Frokostfangst

Kl. 12-15

Dagens hele grillede fisk, m. grøn salat og ristet rugbrød 

225 kr

Rørt fiskesalat på sprød vaffel 

m. urter og citron

155 kr

Det der fylder 

Kl. 17.30-21

 

350 kr per person for hele menuen

125 kr for børn under 12 år 

Syltede beder m. radicchio, ananasæbler fra Livø, 

ribs fra Niels og pisket creme fraiche 38% 

Asier fra Gitte, syrlig yoghurt og sort sesam 

 

Hokkaido pocheret i brunet smør

m. sukkertang og creme på danske Anicia-linser

 

Grillet rød grønkål m. bagt spaghettisquash 

og solsikkebutter 

 

Dagens hele grillede fisk eller veganske ret

 

Knuste kartofler og sauce på fiskeben

 

Dorrits salat m. croutoner

Alt serveres som deleretter til hele bordet

og alle skal nok blive mætte.

Afrundingen

Jeppes æblekage m. makroner, 

chantillycreme og æblekaramel 

65 kr