Menuen - September

 

Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.

Der tages derfor forbehold for ændringer.

Lidt at starte på

Fiskesvær m. eddikepulver 40

Surdejsbrød på Goldblume fra Livø 40

4 Gigasøsters fra Venø 120

Dåse mad

85

Røgede brislinger 

 

Røgede brislinger - kamille - lyng 

 

Hjertemuslinger - Limfjorden 

 

Regnbueørred - enebær - citrontimian 

Serveres med citron og ristet brød

Frokostmenu 12.00 - 15.00

ceviche - grillet savoykål - sprød Rød Byg 125

grillet porremarv  - ærtecreme - Havgus 95 

dagens fangst - knuste kartofler - efterårssalat 225 

 

Medvindmenu 17.30 - 21.00

5 retter sammensat af køkkenet 375 

ceviche - grillet savoykål - sprød Rød Byg

grillet porremarv  - ærtecreme - Havgus

knuste kartofler - spicy gulerod 

grillet kål - trefarvede bønner - broccoli

hel grillet fisk - kaperscreme - citron

snacks - 5 retter + dessert 500

 

Fiskesvær

Babymajs - sort hvidløg 

ceviche - grillet savoykål - sprød Rød Byg

grillet porremarv  - ærtecreme - Havgus

knuste kartofler - spicy gulerod 

grillet kål - trefarvede bønner - broccoli

hel grillet fisk - kaperscreme - citron

Baba Au Rhum - brombær fra Hawskoven - chantilly 

 

Sød mad

Baba Au Rhum - brombær fra Hawskoven - chantilly 80

 

Vi tager imod allergener, samt vegetarisk eller vegansk menu.
Gør venligst opmærksom på dette i bookingen.