Menuen - August

 

Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.

Der tages derfor forbehold for ændringer.

Bemærk; alle søndage i august og september laver vi en speciel menu,

der skifter fra uge til uge

følg med på Facebook og Instagram for opdateringer. 

Lidt at starte på

Fiskesvær m. eddikepulver 40

Surdejsbrød på Goldblume fra Livø 40

 

Panisse - Ingrid ærte-fritter 55

2 Gigaøsters - 1 glas bobler 125

Dåse mad

85

Røgede brislinger 

 

Røgede brislinger - kamille - lyng 

 

Hjertemuslinger - Limfjorden 

 

Regnbueørred - enebær - citrontimian 

Serveres med citron og ristet brød

 

Frokostretter 12 - 15

Frokostfangst m. kartoffelsalat og grøn salat

225

Surdejsvaffel m. rørt fiskesalat på Lyssej, urter og kimchidressing 165

Purpurhvede toast m. grillet sommersquash, bladbeder og røget Mørksej 175

Børnefiskedeller m. kartoffelsalat

 75 

 

Medvindmenu 17.30 - 21.00

5 retter sammensat af køkkenet 375 

ceviche - glaskål - tomater fra Gitte - tang

grillet agurk - cremet rygeost - løvstikkepulver 

Gittes kartofler - rød byg - fiskesauce

sommersalat - fermenterede rabarber - purløgsblomst 

Kuller - kaperscreme - citron

snacks - 5 retter + dessert 500

 

Fiskesvær

røget Mørksej - creme fraiche - dild 

ceviche - glaskål - tomater fra Gitte - tang

grillet agurk - cremet rygeost - løvstikkepulver 

Gittes kartofler - rød byg - fiskesauce

sommersalat - fermenterede rabarber - purløgsblomst 

Kuller - kaperscreme - citron

rabarber - chantilly - makroner 

 

Sød mad

Rabarber - chantilly - makroner 80

 

Stikkelsbær mousse - birkes - olivenolie 80

 

Vi tager imod allergener, samt vegetarisk eller vegansk menu.
Gør venligst opmærksom på dette i bookingen.