Menuen - Uge 19
Retterne skifter dagligt og bestemmes af havet, gården og køkkenet.
Der tages derfor forbehold for ændringer.
Dåse mad
Røgede brislinger 75
Røgede brislinger - kamille - lyng 75
Hjertemuslinger - Limfjorden 75
Regnbueørred - enebær - citrontimian 75
Serveres med citron og ristet brød
Grøn mad
Surdejsbrød på Goldblumehvede fra Livø 35
Panisse - friterede Ingrid ærte fritter 55
Gittes grønkålsskud - Hestebønnecreme - citron 80
Røde Løg - Hvide Løg - Ramsløg 85
Jordskokker fra Gitte - brun smør - bronzefennikel 90
Rødbede - Hyldeblomster - sennepsfrø 90
Hav mad
Fiskesvær 20
'Taramasalata' - rogndip - sprødt brød 95
Torskevinge - Masterstock - grønne tomater 100
Ceviche - Sylt fra ´21 - tang fra Hanstholm 105
Hel grillet fisk - salsa verde (nok til 2 pers) 200
Vi vil ikke fortælle hvor meget du skal have, men vi kan selv spise 3-4 retter
Lad køkkenet sammensætte 5 retter for 350 kr - bestilles af hele bordet
Sød mad
Rabarber fra Gitte - crumble - syrlig creme 80
Bønnebrownie - Creme Fraiche 38% - ribs fra Niels 80